Gabriel Iosif va fi, incepand cu data de 8 septembrie, noul director al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB), dupa ce a castigat concursul pentru aceasta functie, organizat de Primaria Capitalei, anunta municipalitatea bucuresteana.
Gabriel Iosif a fost singurul candidat pentru acest post post, concursul constand in prezentarea unor proiecte de managament. Tema proiectului prezentat de Iosif a fost “Un Bucuresti mai verde”.

Gabriel Iosif a ocupat in ultima perioada (incepand din 2007) postul de managing partener la firma Enersol SRL. Inainte de ocuparea acestui post a fost executive managing partner la Euroinvest SRL, director regional in cadrul Siemens Osram AG Romania SR, director executiv General Electric Corporation SRL.
Este absolvent al programului Universitatii din Washington, Executive MBA si este licentiat in fizica.

Iosif va fi instalat ca director dupa ce, pe 11 august, primarul general Sorin Oprescu a semnat dispozitia de desfacere a contractului de munca al fostului director, Virgil Carstea. In perioada de interimat, postul de director al ALPAB a fost ocupat de contabilul-sef al institutiei, Usein Iuxel. Decizia de demitere a lui Carstea a venit in urma raportului intocmit de Comisia de Disciplina a PMB. Potrivit raportului, s-au constatat deficiente in indeplinirea atributiilor stabilite prin fisa postului privind administrarea legala si eficienta a patrimoniului, precum si incalcarea atributiilor privind aplicarea Hotararilor Consiliului General al Municipiului Bucuresti si a dispozitiilor Primarului General.

In data de 18 august 2008, primarul general. Sorin Oprescu a aprobat metodologia de organizare a concursului pentru ocuparea postului vacant de director ALPAB. Candidatii au avut la dispozitie 15 zile pentru inscrierea la acest concurs, programat pentru data de 3 septembrie 2008. In perioada de inscriere a fost depus un singur dosar, cel a lui Gabriel Iosif.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.