Ministrul Internelor, Cristian David, a declarat joi ca, pana in prezent, in 30 de judete si sectoare au fost stabilite prin licitatie firmele care vor furniza cornul si laptele pentru elevi, urmand ca in alte 15 judete si sectoare castigatorii sa fie anuntati in perioada "imediat urmatoare".
"Acolo unde aceste judete nu vor fi gata in zilele imediat urmatoare vom dispune masurile care se impun", a spus ministrul Internelor.

David a precizat ca alte doua judete - Suceava si Vaslui - au initiat organizarea licitatiilor inca din luna iulie.
Pana la 1 septembrie, doar in cinci judete si in doua sectoare ale Capitalei (judetele Alba, Mures, Suceava, Timis si Vaslui si in sectoarele 1 si 2 din Bucuresti) au fost finalizate licitatiile si au fost semnate contractele cu distribuitorii, potrivit unei situatii centralizate de Ministerul de Interne.

Premierul Tariceanu a cerut, la sfarsitul lunii august, ca licitatiile pentru programul "Cornul si laptele" sa se finalizeze pana la 15 septembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.