Seiful furat, marti spre miercuri, din sediul companiei Volvo valora in jur de 30.000 de lei, mai mult decat suma care se afla depozitata in interiorul sau, a declarat pentru NewsIn purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

Potrivit lui Ciocan, reprezentantii Volvo au declarat ca in seif se aflau in jur de 20.000 de lei, dar ca pagubele provocate de spargerea usilor si valoarea casei de bani se ridica la aproximativ 50.000 de lei.

De asemenea, politistii au constatat ca paznicii care trebuiau sa pazeasca seiful aflat la parterul cladirii se gaseau in momentul furtului la etajul I al imobilului, iar locuinta nu avea sistem de supraveghere video. In momentul de fata, oamenii legii verifica firma de paza pentru a vedea daca a indeplinit toate masurile de protectie a imobilului.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei a declarat pentru NewsIn, ca in prezent s-a facut un cerc de suspecti, care cuprinde infractori care au mai comis de-a lungul timpului astfel de fapte. Totodata, sunt verificate mai multe piste, printre care si cea in care cei doi paznici ar fi fost complici la comiterea furtului.
Casa de bani a companiei Volvo, in care se aflau aproximativ 20.000 de lei, a fost furata de autori necunoscuti, in noaptea de marti spre miercuri, din sediul societatii, situate in nordul Capitalei, au declarat, pentru NewsIn, surse judiciare.

Potrivit acelorasi surse, casa de bani nu era incastrata in perete, insa sediul companiei era pazit. Deocamdata, nu se cunosc date cu privire la identitatile celor care au furat casa de bani. O echipa de la Politia Capitalei s-a deplasat la fata locului pentru cercetari.
03 sept 2008 17:29


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.