Medicii de familie au la dispozitie primul website de consultanta pentru informatizarea cabinetelor de medicina a familiei si pentru alegerea celor mai bune programe software de gestionare a activitatii

Portalul ghidcabinet.ro le ofera medicilor interesati toate detaliile referitoare la informatizarea cabinetelor medicale: beneficii, posibile dezavantaje si sfaturi utile. Site-ul contine si o sectiune de stiri, actualizata cu cele mai noi informatii din domeniul IT medical.

Exista, de asemenea, si o rubrica legislativa, care acopera toate actele normative care reglementeaza activitatea informatica din cabinetele de medicina familiei, de la ordine ale Ministerului Sanatatii si pana la lista documentelor pe care le completeaza un medic de familie. Website-ul include si o sectiune interactiva, unde utilizatorii pot adresa intrebari unor specialisti in informatica medicala.

Proiectul a fost demarat de Asociatia Medicilor de Familie din Bucuresti, alaturi de compania PharmEc Software si de specialisti in informatica medicala.

In luna aprilie, a intrat in vigoare Ordinul Ministerului Sanatatii de achizitie a calculatoarelor portabile dotate cu sistem de operare, imprimanta si program antivirus, care urmeaza sa fie distribuite celor peste 11.000 de medici de familie.

Incepand cu 15 aprilie, medicii de familie din mai multe judete din tara au primit laptopuri si imprimante, iar in Bucuresti acestea au fost distribuite inainte si dupa sarbatorile de Pasti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.