Troleibuzele liniei 76 vor circula pe un traseu prelungit, incepand de sambata, iar tramvaiele liniilor 8 si 25 vor functiona, duminica, pe un traseu modificat, a anuntat astazi Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB)

Traseul liniei 76 va fi prelungit ca urmare a finalizarii lucrarilor de extindere a retelei electrice de alimentare. Astfel, troleibuzele de pe aceasta linie vor circula de la Piata Sudului prin Calea Vacaresti, Bulevardul Tineretului si Bulevardul Dimitrie Cantemir, pana la Piata Unirii.

Tramvaiele liniilor 8 si 25 vor functiona, duminica, pe un traseu modificat, din cauza intreruperii energiei electrice pentru efectuarea reviziei tehnice la reteaua electrica de contact. Astfel, tramvaiele celor doua linii vor circula pe traseele de baza intre Zetarilor, respectiv C.F.R Progresul, si intersectia Soseaua Progresului cu Calea 13 Septembrie, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, prin Calea 13 Septembrie si Bulevardul Ghencea, pana la terminalul Ghencea.

De asemenea, tramvaiele liniei 47 vor fi suspendate.

Pentru preluarea calatorilor, se va infiinta linia de autobuze 625, care va functiona intre Depoul Militari si Ghencea, pe traseul Bulevardul Preciziei, Strada Valea Cascadelor, Bulevardul Timisoara, Soseaua Progresului, Calea 13 Septembrie si Bulevardul Ghencea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.