Dezvoltatorii privati din domeniul medical vor construi sau reabilita, in urmatorii ani, 43 de spitale, clinici si cabinete private, conform Raportului Spitalelor si Clinicilor, realizat de compania IBC Focus

Cel mai bine la capitolul investitii private noi in sanatate sta Capitala, unde se vor construi cel putin sase unitati noi. Bucurestiul conduce si la numarul de paturi disponibile in spitalele private, cu peste 700 de locuri care vor fi disponibile, in urmatorii ani, in patru spitale. De asemenea, in Sibiu vor fi construite cinci unitati sanitare noi, iar in Brasov, trei.

Raportul Spitalelor si Clinicilor contine date complete despre 112 unitati sanitare care se afla in faza de proiect, de executie sau de reabilitare.

Ministerul Sanatatii a anuntat, in luna mai, ca vor fi construite, in urmatorii patru ani, 32 de spitale noi de stat, investitia totala ridicandu-se la peste 2,7 miliarde euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.