Un agent de politie din judetul Arad este cercetat penal deoarece a refuzat recoltarea de probe sanguine pentru stabilirea alcoolemiei, dupa ce a provocat, marti seara, un accident de circulatie pe DN 7, in apropierea orasului Nadlac, relateaza NewsIn

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Arad, inspector principal Camelia Tuduce, Ovidiu S., de 30 ani, este agent in cadrul Postului de Politie Seitin, iar in momentul producerii accidentului conducea un autoturism Toyota Yaris, proprietate personala.

„Pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, intr-o curba deosebit de periculoasa a pierdut controlul asupra autoturismului si a patruns pe contrasens, unde a acrosat lateral un autoturism marca Opel Vectra, care era condus regulamentar din sens opus de S. Petrus de 45 ani din Tecuci“, a precizat, miercuri, inspector Camelia Tuduce. In urma coliziunii au fost accidentati si transportati la Spitalul Clinic Judetean Arad pentru ingrijiri medicale, conducatorul autoturismului Toyota Yaris si doi pasageri aflati in autoturismul Opel Astra, respectiv Ferdinand S., de 29 ani, din Focsani, si Gherman S., de 48 ani, din judetul Galati.

Conducatorul autoturismului Toyota este agent de politie in cadrul Postului de politie Seitin, iar in momentul in care a avut loc accidentul era in afara orelor de program. „Deoarece,a refuzat recoltarea de probe sanguine pentru stabilirea alcoolemiei, acestuia i se va intocmi un dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de refuz al recoltarii probelor pentru stabilirea alcoolemiei“, a declarat Camelia Tuduce.

De asemenea, seful IPJ Arad, comisar Alexandru Tanco, a dispus declansarea cercetarii disciplinare a agentului de politie care a provocat accidentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.