O contabila din Bistrita a fost trimisa, marti, in judecata, de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud pentru gestiune frauduloasa si fals in inscrisuri sub semnatura privata, femeia fiind acuzata ca a sustras in total peste 300.000 de lei de la firma la care lucra.
Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud, procurorul Angela Sangeorzan, a declarat, marti, ca femeia, Corina Chindea, a lucrat intre 2004 si 2006 la o firma din Bistrita in functia de contabil. Din aceasta calitate, femeia a sustras peste 300.000 de lei intocmind acte fictive.

Tot in cursul lunii trecute, procurorii au finlaizat cercetarile in privinta lui Costel Moldovan, acuzat de comiterea unei infractiuni de inselaciune. In cursul anului 2003, in calitate de administrator al unei firme din Bistrita, barbatul a achizitionat marfuri, pentru plata carora a emis bilete la ordin si file CEC, in suma totala de peste 110.000 lei care au fost refuzate la plata, pentru lipsa disponibilitatilor bancare sau interdictie bancara.

Angela Sangeorzan a mai informat ca in unitatile de parchet de pe langa instantele judecatoresti din judetul Bistrita-Nasaud au fost solutionate, in luna august 2008, un numar de 282 cauze.

Dintre acestea, intr-un numar de 30 cauze s-a dispus trimiterea in judecata prin rechizitorii a unui numar de 34 inculpati.

Cei mai multi inculpati au fost trimisi in judecata pentru infractiuni de violenta, infractiuni contra patrimoniului, infractiuni silvice si de evaziune fiscala, precum si infractiuni prin care se incalca normele legale vizand circulatia autovehiculelor pe drumurile publice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.