Numarul persoanelor care si-au pierdut viata, vara acesta, pentru ca s-au scaldat in apele din judetul Giurgiu este mai mare decat cel al mortilor inregistrati in aceeasi perioada in accidente rutiere, a declarat, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al IPJ Giurgiu, comisar Lavinia Mirela Gheta.

Potrivit putatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Giurgiu, numarul persoanelor decedate prin inecare a crescut ingrijorator, in numai patru luni ajungand la 15. Astfel, in perioada mai - august, 3 minori, 9 tineri cu varste intre 20 - 34 de ani, si 3 adulti de peste 40 de ani au murit in apele din judetul Giurgiu.

"Nefericitele evenimente au avut loc in portiuni neamenajate ale Dunarii, pe Canalul Plantelor, Canalul Cama, pe bratul Ara, in portiuni ale raurilor Arges si Neajlov, in zona denumita popular Ecluze din comuna Colibasi, in comunele Adunatii Copaceni si Iepuresti sau in balti si canale de evacuare", a precizat Lavinia Gheta.

In accidente rutiere, a mai declarat Gheta, numarul persoanelor decedate inregistrat in perioada mai - august este 13.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.