Din luna septembrie incep reducerile, iar aglomeratia specifica lunilor iulie sau august, devine istorie. Inceputul toamnei aduce racoare acolo unde toata vara a fost canicula. Aduce vacante mai ieftine acolo unde preturile mari devenisera rutina. Dar, mai presus de toate astea, toamna aduce spatiu si peisaje incredibile. Iata in continuare cateva destinatii de toamna – atat interne cat si externe - care nu ar trebui ratate sub nicio forma. Si asta pentru ca sunt mai ieftine, mai libere si mai frumoase.

  • Sfantul Gheorghe

Festivalul Anonimul s-a incheiat, tantarii s-au mai domolit, canicula la fel…dar Delta Dunarii abia acum ajunge la superlative in frumusete. Nu o sa fie aglomeratie asa ca veti avea loc in prima nava din Tulcea catre Sfantul Gheorghe. Cazarea va fi cu siguranta mai ieftina, fie ca alegeti sa va cazati la gazda, in sat, fie ca veti aranja ceva in campul de cazare Anonimul. Toamna aici poate fi o adevarata minune. Si ieftina pe deasupra. Detalii aici.

  • Sinaia, Padina, Bolboci

Nu exista anotimp in care Sinaia sa fie mai frumoasa decat toamna. Muntele arde in culori care variaza de la galben aprins pana la cel mai involburat ruginiu. Aerul este curat, temperaturile moderate iar cerul capata un albastru extrem de puternic. Nici preturile nu mai sunt aceleasi ca in miezul verii, iar traseele turistice sau obiectivele de maxim interes devin mult mai putin aglomerate. Apropo de munte, daca inca nu ati apucat sa faceti o drumetie va recomandam una de toamna. Detalii aici.
Mai multe destinatii de toamna care nu trebuie ratate gasiti aici.