Social 30 August 2008 16:48
Consiliul General al Muncipiului Bucuresti (CGMB) a aprobat, astazi, hotararea privind vanzarea cabinetelor catre medicii de familie, care stabileste lista respectivelor spatii, precum si reprezentantii CGMB in comisia de vanzare a cabinetelor si in cea de rezolvare a contestatiilor

Componenta celor doua comisii trebuia stabilita, conform legii, in cel mult 45 de zile de la adoptarea ordonantei de urgenta 68/2008, pe 21 iunie, insa, la sedinta CGMB din 26 iunie, propunerile primarului general Sorin Oprescu de introducere pe ordinea de zi a hotararilor privind vanzarea cabinetelor au fost respinse de consilierii generali.

Ordonanta de urgenta nr. 68/2008 vizeaza vanzarea spatiilor medicale aflate in proprietatea privata a statului sau a unitatilor administrativ teritoriale catre cei care le ocupa in prezent. Spatiile pot fi vandute cu achitarea banilor intr-o singura transa sau in rate pe cel mult 15 ani, cu un avans minim de 15%. Unitatile vandute nu pot fi inchiriate sau vandute ulterior pentru alte scopuri decat cele medicale.

Nu vor putea fi vandute spatiile din imobilele revendicate de fostii proprietari, pana la rezolvarea definitiva a situatiei juridice a spatiilor in litigiu. Spatiile vizate de hotararea CGMB au fost trecute in proprietatea municipalitatii si intabulate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.