Social 30 August 2008 15:07
Primarul comunei Rosia, din judetul Sibiu, Valentin Aldea, care este si presedintele organizatiei judetene PC Sibiu, a picat examenul de bacalaureat, sesiunea de toamna, potrivit rezultatelor finale inainte de contestatii, afisate pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Sibiu. Acesta a declarat ca va depune contestatie

Edilul a picat la matematica si limba si literatura romana, proba scrisa, obtinand la aceste notele 1,45 si respectiv 3,85, potrivit site-ului ISJ Sibiu, transmite corespondentul NewsIn. Primarul din Rosia a declarat insa ca nu este dezamagit si ca se astepta la note mici la matematica si limba si literatura romana pentru ca subiectele au fost dificile. La restul probelor, primarul a luat note cuprinse intre 6 si 9,2.

Valentin Aldea are 37 de ani si este la al treilea mandat de primar. Edilul a mai incercat sa treaca examenul de bacalaureat acum 17 ani cand a picat tot la proba de limba si literatura romana.

Satenii din Rosia nu sunt deranjati ca primarul lor nu si-a luat bacalaureatul si sunt convinsi ca proiectele de introducere a apei si a canalizarii pe care edilul satului le-a si inceput deja sunt mai importante decat o diploma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.