Social 29 August 2008 13:26
Numarul pietelor volante din Capitala va ajunge, sambata, la sase, alte trei unitati de acest fel urmand sa fie deschise, sambata, in zona Timpuri Noi, pe bulevardul Basarabiei si pe strada Bratasanca, potrivit proiectului derulat de Primaria Capitalei, Ministerul Agriculturii si Federatia Agrostar

Astfel, sambata, pietele volante vor functiona, in intervalul 06.00 - 20.00, in urmatoarele locuri: Drumul Sabareni, din sectorul 6 (la capatul Caii Giulesti), Strada Edgar Quinet din sectorul 1 (intre strada Academiei si fantana de la Universitate), Bulevardul Unirii, din sectorul 3 (intre Mircea Voda si Nerva Traian), Nerva Traian colt cu Mircea Voda (Timpuri Noi), Bulevardul Basarabiei (vizavi de statia de metrou Republica) si Strada Bratasanca (Soseaua Alexandriei).

Fiecare piata volanta este destinata producatorilor autohtoni si dispune de cate 15 standuri, echipate cu cantare. Bucurestenii vor putea cumpara din aceste piete produse agro-alimentare proaspete la preturi reduse. La piata volanta din Edgar Quinet se vor vinde si produse ecologice.

Primaria Capitalei a inaugurat, saptamana trecuta, primele trei piete volante, iar numarul acestora a fost dublat pentru a acoperi mai multe zone. Momentan, cele sase piete volante acopera patru sectoare din Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.