Social 29 August 2008 01:05
Cei care vaneaza o functie de manager, dar nu au bani sau timp sa faca un MBA in strainatate pot apela la variantele locale.
Universitatile britanice si americane de renume din domeniul MBA in colaborare cu institutiile de invatamant superior din Romania organizeaza cursuri de specializare in administrarea afacerilor. Pe parcursul cursurilor, majoritatea la distanta, aplicantii vor beneficia de un corp profesoral alcatuit din profesori romani si straini. De exemplu, MBA Open University Business School (OUBS) organizeaza cursuri incepand din luna noiembrie 2008, cu o durata de doi ani si jumatate, la pretul de 17.000 de euro, oferite prin Codecs Romania, in cele 11 centre regionale din tara.

„Avantajul principal al invatamantului la distanta este acela ca nu se intrerupe activitatea profesionala - cursantii pot studia si pot lucra in acelasi timp, aplicand in practica, inca de la inceput, cunostintele acumulate“, sustin cei de la Codecs.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.