Social 29 August 2008 15:23
Reporterii care relatau evenimentele de la inmormantarea interlopului Mihai Parvu, zis Caiac, au fost atacati, injurati si amenintati de unii participanti la cortegiu, anunta Realitatea TV

Reporterii au fost scuipati si injurati, iar un cameraman a fost agresat de catre indivizi necunoscuti din cortegiu. Cateva masini au trecut cu peste 100 de km/h pe strada unde erau prezenti jurnalistii, punandu-le viata in pericol, conform Realitatea TV.

Inca de miercuri seara, peste 1.000 de persoane au venit la priveghi, printre care si cantareti celebri de manele. Prietenii lui Caiac au venit din toata tara si chiar din strainatate, pentru a-si lua ramas bun de la acesta.

Reamintim ca Mihai Parvu, zis Caiac, si Catalin Mavrichie au jucat, marti, poker la un cazino din oras.
Dupa ce Mavrichie a pierdut 50.000 euro, a plecat pentru ca i s-a parut ca celalalt avea cartile masluite. S-a dus la Caiac acasa cu niste prieteni pentru a se razbuna. Caiac a vrut sa il dea afara pe partenerul sau de carti. Cei doi s-au luat la bataie, dar imediat scandalul s-a mutat in strada. Cei doi barbati au ajuns la spital. Impuscat de mai multe ori, in cap si in abdomen, Caiac a murit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.