Social 28 August 2008 13:56
Cetatenii din sectorul 2 pot solicita gratuit, prin telefon, la patru numere apelabile 24 de ore din 24, un autovehicul, pentru a scapa de aparatura electrocasnica si electronica veche, anunta edilii sectorului
Programul de colectare a deseurilor selective de electrice si electrocasnice din sectorul 2 va continua, sambata, 30 august, cu o noua etapa. Actiunea se va intinde pe parcursul a cinci ore, intre orele 09.00 si pana la ora 14.00. Pentru o colectare rapida si eficienta, sectorul 2 a fost impartit in opt zone, in care vor patrula 18 autovehicule ale Politiei Comunitare Sector 2 si ale Supercom, pentru identificarea locurilor de depozitare a aparatelor electronice si electrocasnice si ridicarea lor.

In sectorul 2, electrocasnicele si electronicele vechi sunt ridicate de la populatie in fiecare ultima zi de sambata a lunii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.