In Bucuresti, biletele la Festivalul International Cerbul de Aur se gasesc in trei locatii: la Casieria Televiziunii Romane, la magazinele Diverta din cadrul Unirea Shopping Center si Mall Vitan.

Prima seara va debuta cu un spectacol sustinut de Iris, Directia 5, Aura Urziceanu, Angela Similea, Gabriel Cotabita, Nicola, Laurentiu Cazan, Monica Anghel, Mircea Baniciu, care vor interpreta piese cunocute pe scena de la Cerbul de Aur.

Seara de miercuri, 3 septembrie
, va continua cu semifinala I, in care vor concura zece artisti. Recitalul care incheie prima seara va fi sustinut de grupul spaniol Los Vivancos.

Pe 4 septembrie
se va deschide a doua semifinala, in care se intalnesc zece concurenti. Seara va continua cu recitalul sustinut de interpreta spaniola Natalia Rodriguez si se va incheia cu recitalul lui Stefan Banica.

Vineri, 5 septembrie, dupa semifinala a treia, va urma recitalul sustinut de Horia Brenciu & Orchestra, iar Ruslana va incheia seara cu recitalul sau.

Sambata, 6 septembrie
, seara va incepe cu un recital sustinut de Iris, va continua cu finala concursului, in care se vor intalni noua concurenti, si apoi cu Gala laureatilor. Recitalul serii de gala va fi sustinut de trupa britanica Simply Red.

Duminica, 7 septembrie
, pe scena Cerbului de Aur vor urca numerosi artisti de valoare ai muzicii folclorice care vor oferi un spectacol de exceptie. Seara va cuprinde si un moment sustinut de ansamblul „Joc” din Republica Moldova.

Ultima seara a Cerbului de Aur 2008, luni, 8 septembrie
, va cuprinde, in prima parte, un spectacol-cadou pentru cei nascuti de Sfanta Maria, sustinut, de asemenea, de numerosi artisti de valoare ai muzicii folclorice, si va continua cu un concert lautaresc, in cadrul caruia vor urca pe scena si Damian Draghici & Brothers.

Festivalul Cerbul de Aur se afla la 16-a editie si aniverseaza 40 de ani de la debutul sau.