Social 28 August 2008 02:30
Scandalurile intre clanurile de tigani au luat amploare peste tot in tara. Dupa Craiova, luni si marti, in Ramnicu Sarat, doua clanuri de romi s-au incaierat pentru o fata, iar miercuri un alt scandal a izbucnit in Clejani, unde 200 de tigani au pornit un adevarat razboi cu fortele de ordine pentru o minora sechestrata.
Intre doua clanuri de romi a izbucnit o bataie cu bate, cu­tite si pistoale, la Ramnicu Sarat. Pentru stoparea scandalului a fost necesara interventia a numeroase efective de politisti, jandarmi si mascati ai Deta­sa­mentului Politiei de Interventie Ra­pida (DPIR). Potrivit IPJ Buzau, scandalul a pornit luni, intre doua clanuri de romi, de la o cearta intre doi concubini: o fata de 17 ani, insarcinata in sase luni, si iubitul ei, de 20 de ani. Adolescenta a fost batuta si alungata din locuinta, moment in care familia acesteia s-a rasculat impotriva agresorului, cele doua clanuri provocand un adevarat razboi de strada in care s-au folosit cutite, bate si pistoale cu gaze. Pentru a face fata ata­ca­torilor, concubinul fetei a ape­lat la mai multe cunostinte si rude, in total circa 15-20 de persoane luand parte la incident.

Conflictul dintre cele doua parti a continuat si marti, rudele fetei razbunandu-se pe geamurile locuintei si masinii personale ale "ginerelui".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.