Social 28 August 2008 11:37
Vara este pe sfarsite, iar ziele de toamna isi vor intra in curand in drepturi. Trecerea de la un anotimp la altul este insesizabila pentru majoritatea, insa o categorie de persoane, mai sensibile la modificarile pe care toamna le aduce, vor suferi o stare cunoscuta drept astenie de toamna.

Ca si astenia de primavara, astenia de toamna are efecte asemanatoare asupra organismului; in peisajul autumnal organismul celor care sufera in acesta perioada, devine sensibil la modificarile prea bruste de temperatura si lumina.

Persoanele afectate de astenia de toamna au o stare generala alterata in acesta perioada, marcata de oboseala, lipsa de concentrare, insomnii, dureri de cap, nervozitate si iritabilitate, toate acestea fara o cauza aparenta. Modificarile merg mai profund de atat, chiar si sistemul imunitar fiind influentat negativ, motiv pentru care racelile si virozele sunt curente la aceste persoane.

Click aici pentru a afla cum pot fi usurate simptomele asteniei de toamna


Despre autor:

Healthy

Sursa: Healthy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.