Social 27 August 2008 05:14
Bauturile care nu au zahar sau produsele care contin fibre pot avea mult mai putine efecte benefice decat sustin producatorii.
Fiti atenti la etichetele de pe alimente daca vreti sa va feriti de afectiuni ale tiroidei sau daca vreti sa nu va ingrasati, va sfatuiesc medicii. Specialistii romani sustin ca, in tara noastra, multe dintre etichete fie sunt traduse gresit, fie nu sunt complete. Un studiu realizat in 2006 si publicat in American Journal of Preventive Medicine a aratat ca doar 32% din 200 de persoane au reusit sa calculeze corect cantitatea de carbohidrati dintr-o sticla cu suc. Un procent ridicat dintre aceste persoane erau confuze din cauza informatiilor de pe etichetele alimentelor. Specialistii americani citati de publicatia Forbes impreuna cu cei romani va arata la ce sa fiti atenti cand cititi etichetele de pe alimente.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.