Social 27 August 2008 05:05
Un agent de la Politia Rutiera Arges a fost trimis in judecata, ieri, de procurorii anticoruptie, dupa ce a inventat un accident pentru a-si ajuta un prieten sa incaseze ilegal despagubiri RCA pentru o masina gasita lovita in parcare.
Agentul Alin Gabriel Tufa a fost pus sub acuzare pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, fals intelectual comis in scopul de a ascunde o fapta de coruptie si complicitate la inselaciune, iar amicul sau si un agent de asigurari care le-a dat o mana de ajutor vor ajunge si ei in fata instantei, sub acuzatiile de inselaciune, complicitate la inselaciune si uz de fals.

Potrivit rechizitoriului, ancheta in acest caz a inceput in septembrie 2007, la scurt timp dupa ce prietenul agentului Tufa a incasat ilegal despagubirile de raspundere civila auto, totalizand 1.078,52 lei, pentru autoturismul sau Volkswagen Bora.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.