Social 27 August 2008 00:21
Chitaristul trupei Red Hot Chili Peppers, John Fusciante, solistul formatiei Tool, Maynard James Keenan, si liderul trupei Jimmy Eat World, Jim Adkins, sunt trei dintre muzicienii care vor aparea in noul documentar "The Heart is a Drum Machine", pe tema influentei muzicii rock asupra umanitatii.
"The Heart is a Drum Machine" exploreaza "rolul muzicii in conturarea istoriei umane, acea legatura profunda pe care oamenii au avut-o cu muzica in ultima vreme si, mai ales, schimbarile pe care le-a produs in sufletul acestora", se precizeaza pe site-ul oficial al filmului.

Documentarul este regizat de Christopher Pomerenke si contine, intre altele, interviuri cu tobosarul trupei Velvet Revolver, Matt Sorum, cu chitaristul Limp Bizkit, Wes Borland, dar si cu actorii-muzicieni Elijah Wood, celebru pentru rolul din "Stapanul inelelor", si Juliette Lewis, partenera lui Woody Harrelson in "Nascuti asasini".

"The Heart is a Drum Machine" va aparea in 2009 si a fost produs de aceeasi echipa care a creat si filmul "Moog", un succes al anului 2006..


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.