Social 27 August 2008 10:44
Barbatul a fost asasinat azi dimineata, in fata blocului in care locuia, de catre un individ cu care jucase poker cu putin timp inainte, la un cazino din oras, relateaza NewsIn

Potrivit politistilor, scandalul intre cei doi, Ion Parvu, zis Caiac, si Catalin Mavrichie, a izbucnit intr-un bloc din zona centrala a orasului, dupa ce Mavrichie ar fi pierdut 50.000 de euro la poker. Mavrichie ar fi mers a
casa la Caiac, insotit de niste prieteni, hotarat sa se razbune, intrucat avea impresia ca Parvu ar fi avut cartile de joc masluite. Cei doi s-au luat la bataie in locuinta lui Parvu, dar, in scurt timp, scandalul s-a mutat pe strada.

Caiac a fost impuscat in cap si in abdomen cu un pistol cu bile de cauciuc, iar Mavrichie a fost taiat in zona gatului cu o sabie. Cei doi au fost transportati la spital, dar Ion Parvu a decedat, dupa circa doua ore, pe masa de operatie. Mavrichie se pare ca este in afara oricarui pericol. El este pazit la spital de catre politisti.

In acest an, la Craiova au avut loc mai multe incidente armate, un ultim astfel de incident avand loc in luna mai, cand sase persoane, printre care si doi politisti, au ajuns la spital. Politistii au fost nevoiti atunci sa foloseasca armamentul din dotare pentru a aplana un conflict cu furci si topoare, izbucnit intre membrii a doua familii din localitatea Seaca de Padure.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.