Social 26 August 2008 04:33
Gica Dobrin si-a propus ca la fiecare aniversare a sotului sa mearga alaturi de copiii de la scoala de fotbal la mormantul „Printului din Trivale".

Rapus de cancer pe 26 octombrie 2007, Nicolae Dobrin ar fi implinit astazi 61 de ani. Sotia sa, Gica, refuza sa renunte la lucrurile care-l faceau fericit pe "Gascan" in timpul vietii

Pentru a serba ziua „Printului din Trivale", doamna Dobrin a strans copiii de la scoala de fotbal si le-a dat tort. "Asa cum facea Gicu."

Astazi se implinesc zece luni de la moartea celui considerat de multi cel mai bun fotbalist roman din istorie. Tot astazi, Nicolae Dobrin ar fi implinit 61 de ani, linistit, la Pitesti, orasul de unde a plecat si unde s-a sfarsit totul.

Cand traia, „Printul din Trivale" isi serba ziua alaturi de copiii de la Scoala de fotbal Nicolae Dobrin. In fiecare zi de 26 august, le ducea tort pustilor alesi sa se antreneze la scoala sa.

"Era atat de fericit cand era cu ei… cum sa nu serbam la fel ziua lui?", povesteste printre lacrimi Gica Dobrin, in timp ce incearca sa inteleaga cat de mare a fost omul pe care l-a avut alaturi 41 de ani: "De multe ori, nu-mi vine sa cred cat de iubit a fost si cat de mult il pretuiesc oamenii si dupa moarte. Primesc si acum premii si ma gandesc de fiecare data ca e prea mult". Dupa disparitia lui, Gica a decis ca ziua de 26 august trebuie sa ramana speciala. In acest an, totul s-a petrecut cu o zi mai devreme, pentru ca doamna Dobrin trebuie sa fie astazi la Bucuresti, "la analize".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.