Social 25 August 2008 16:22
Regia Autonoma de Gospodarire Comunala si Locativa Pascani a intrerupt, luni, furnizarea de apa calda catre oras, pe termen nelimitat, dupa ce E.ON Gaz a incetat sa mai livreze gaz metan catre regie, din cauza datoriilor in valoare de 1,5 milioane lei, transmite NewsIn.

Primarul Pascaniului, Grigore Craciunescu, a anuntat ca va solicita Guvernului fondurile necesare pentru plata datoriilor, astfel incat cei aproximativ 50.000 de pascaneni sa beneficieze din nou de apa calda.

"Pentru ca furnizarea apei calde sa fie reluata cat mai devreme, toti restantierii sunt rugati sa-si achite datoriile pe care le au catre Regia Autonoma de Gospodarire Comunala si Locativa", se precizeaza intr-un comunicat de presa al municipalitatii pascanene.

Potrivit reprezentantilor regiei, datoria publica a pascanenilor catre regie se ridica la 3,9 milioane lei, din care Primaria Pascaniului are de achitat peste 1,7 milioane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.