Un taximetrist craiovean a fost amendat, zilele trecute, de un agent din cadrul Biroului de Politie Rutiera Dolj pentru ca... arata ca un fraier. Constatarea a facut-o agentul Marius Vlasceanu, care nu a ezitat sa scrie acest lucru si in procesul-verbal.Documentul intocmit de politistul doljean a facut, ieri, deliciul tuturor celor care au intrat in posesia unei fotocopii.

Se pare ca, intr-un moment de nervi, Vlasceanu a consemnat pe actul oficial tot ce i-a trecut prin cap atunci cind a hotarit sa-l sanctioneze pe taximetrist: "A oprit voluntar auto nr. B 40 ZUM in zona de actiune a marcajelor "Oprirea Interzisa" si nu are asupra sa actul de identitate si certificatul de inmatriculare. De asemenea, are mecla de fraier si este un mare maimutoi"..Taximetristul Tosa Gheorghe a multiplicat procesul-verbal si a mers cu el la superiorii lui Vlasceanu, lasind cite un exemplar si sefilor IPJ Dolj.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.