Social 22 August 2008 14:40
Cel putin sase trenuri au fost blocate, astazi, in Gara de Sud din Ploiesti, dupa ce la numarul unic de urgenta 112 a fost primit un apel prin care era anuntata amplasarea unei bombe in incinta garii, relateaza NewsIn
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, lt. Bogdan Iliescu, a precizat pentru NewsIn ca apelul a fost primit intai la Serviciul Roman de Informatii si la IPJ. "In jurul orei 12.40, la SRI si la Inspectoratul Judetean de Politie a fost primit apelul de amenintare cu bomba, pentru ca la ISU acest apel sa fie facut in jurul orei 12.55", a spus Iliescu.

El a adaugat ca un echipaj al ISU s-a deplasat la fata locului pentru a inspecta zona. Conform purtatorului de cuvant al Politiei Prahova, agent Raluca Brezeanu, si politistii au mers la Gara de Sud pentru a stabili daca este vorba de o alarma falsa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.