Social 25 August 2008 14:33
Elevii si prescolarii din Capitala isi vor primi cornul si laptele la timp, deoarece licitatiile pentru stabilirea furnizorilor sunt in curs de desfasurare si se vor incheia inainte de 15 septembrie, a precizat, astazi, pentru NewsIn, prefectul general al Capitalei, Ion Tincu

"Primaria Capitalei se ocupa de organizarea licitatiilor si de furnizori, iar prefectura monitorizeaza desfasurarea programului. Putem anunta ca, in Bucuresti, totul decurge bine si nu vor fi probleme in privinta asigurarii cornului si laptelui in unitatile de invatamant", a subliniat prefectul Ion Tincu.

In sectorul 2, spre exemplu, edilii au anuntat ca semnarea contractelor cu furnizorii se va face la inceputul lunii septembrie, astfel incat toti cei 27.000 de copii care merg la gradinitele si scolile din sector isi vor primi alimentele la timp.

Proiectul "Lapte si corn" a inceput pentru clasele I-IV, in anul scolar 2002-2003, in timpul guvernarii Nastase, si ulterior a fost extins astfel incat, in prezent, beneficiaza de program si prescolarii, dar si elevii claselor V-VIII.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.