Social 22 August 2008 11:38
Patru tineri au murit azi dimineata in Sighisoara, dupa ce autoturismul in care se aflau a intrat pe contrasens si s-a izbit de un TIR parcat pe marginea soselei, relateaza NewsIn

In autoturismul BMW se aflau cinci persoane, iar soferul avea permisul suspendat si dosar penal pentru viteza excesiva. Doar pasagerul din dreapta soferului a scapat cu viata.

"Tinerii erau se pare si sub influenta alcoolului. Accidentul s-a produs chiar la intrare in Sighisoara, unde soseaua cu doua benzi era libera la acea ora. Impactul a fost foarte violent din cauza vitezei cu care conducea. S-a izbit cu partea laterala de TIR, de aceea au murit cei trei pasagerii din spate. Nici TIR-ul nu era parcat regulamentar, soferul spune ca avea probleme la motor. Insa, daca nu ar fi fost acolo, masina ar fi intrat intr-o casa”, a declarat Ioan Cizmas, comisar sef al Politiei Sighisoara.

Tinerii care si-au pierdut viata aveau varste cuprinse intre 17 si 22 de ani. Tanarul care a supravietuit urmeaza sa fie interogat dupa ce isi va revini din starea de soc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.