Social 22 August 2008 03:04
Cresc tarifele si la cazarile studentesti. Spaga pentru un loc in camin este cat o luna de chirie intr-o garsoniera de lux.
Preturile de vanzare a locurilor in camine au crescut. Sefii organizatiilor studentesti spun ca anul acesta un pat de camin costa 500 de euro si poate ajunge si la 1.000 de euro, cum e cazul caminelor de la Medicina. Anul trecut, preturile practicate oscilau intre 200 si 500 de euro, in functie de camin.

Cel mai slab cotate locuri in camin in Bucuresti sunt la Agronomie. In topul locurilor de cazare urmeaza caminele proaspat renovate din complexul Leu, unde exista interfon, se intra pe baza de cartela si sunt conditii foarte bune. Urmeaza cele ale Universitatii Politehnica si caminele Moxa si Belvedere ale Academiei de Studii Economice.

Presedintele Uniunii Studentilor din Romania (USR), George Paduraru, spune ca peste 40.000 de studenti nu vor avea locuri in camine in anul universitar 2008-2009 si cere Ministerului Educatiei sa rezolve aceasta problema.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.