Social 22 August 2008 18:43
Soferul Serviciului de Ambulanta Vaslui care a fost implicat intr-un accident rutier, luni, in timp ce conducea in stare de ebrietate, a ramas fara loc de munca, relateaza NewsIn.

Directorul Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui, Dan Filibiu, a declarat ca sanctiunea a fost dispusa in urma unei cercetari disciplinare a soferului ambulantei si ca este in concordanta cu gravitatea faptelor savarsite. "Ca urmare a cercetarii disciplinare ce a avut ca obiect savarsirea unei fapte grave, prin conducerea ambulantei sub influenta bautirilor alcoolice si avand drept efect producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale insemnate am decis sanctionarea soferului Marius Danaila cu desfacerea contractului de munca. In urma finalizarii cercetarilor se va stabili daca acesta va suporta si costurile pentru reparatiile ambulantei”, a declarat joi, directorul SAJ Vaslui, Dan Filibiu.

Marius Danaila a fost angajat la Statia Barlad a Serviciului de Ambulanta in urma cu trei luni.

Luni, Danaila s-a urcat in stare de ebrietate la volan si a fost implicat intr-un accident rutier in timp ce se deplasa la o solicitare. Potrivit directorului Serviciului de Ambulanta Vaslui, Dan Filibiu, ambulanta se deplasa spre localitatea Pogonesti, la un caz de accident vascular. Conducatorul auto al salvarii se grabea, a taiat o curba si s-a ciocnit frontal cu o Dacie care venea din sens opus. Accidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu avarierea celor doua autoturisme implicate. In urma testarii cu alcooltestul, s-a constatat ca soferul ambulantei a consumat alcool.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.