Social 21 August 2008 15:09
Membrii unei comisii de examinare si doi elevi din judetul Vaslui sunt cercetati pentru luare si dare de mita, in urma primei sesiuni a examenului de Bacalaureat din cadrul centrului de examen Grupul Scolar Agricol "Marcel Guguianu"din Zorleni, transmite corespondentul NewsIn

Cercetarile au fost efectuate de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, in urma unor sesizari, prin care se reclama faptul ca unii candidati au oferit diverse sume de bani pentru a fi lasati sa copieze.

In cadrul primei sesiuni de examen a Bacalaureatului, la centrul de examen Grupul Scolar Agricol "Marcel Guguianu" Zorleni, au fost eliminati din examen, opt elevi care au fost surprinsi in timp ce copiau.

Seful Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ)Vaslui, Florin Ciurariu, sustine ca nu a fost instiintat oficial ca mai multe cadre didactice din centrul de exminare Zorleni sunt cercetate pentru luare de mita.

“Nu am primit nimic oficial in acest sens, dar stiu ca date despre membrii comisiei si supraveghetori i-au fost solicitate directorului Grupului Scolar Agricol "Marcel Guguianu" Zorleni. Comisia de examinare a avut in componenta membri cu integritate morala, directori de licee din Vaslui, dar si un reprezentant al liceului, pe partea de informatica. Daca in urma cercetarilor se va stabili ca vreun cadru didactic a luat mita, atunci acesta isi risca locul de munca categoric, pentru ca nu putem tolera asemenea fapte”, a declarat astazi, seful ISJ Vaslui, Florin Ciurariu.

Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui cerceteaza pentru luare si dare de mita, sapte membri a comisiei de exminare, mai multi supraveghetori si doi elevi de la Grupul Scolar Zorleni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.