Social 21 August 2008 10:27
Persoana ranita grav in accidentul produs azi dimineata pe DN 69, Arad-Timisoara, intre localitatile Sagu si Vinga, dupa ce un TIR a intrat frontal intr-un autoturism, a murit, astfel ca numarul mortilor a ajuns la cinci.

In autoturismul Dacia Papuc se aflau 5 muncitori, care se indreptau spre municipiul Arad, la locurile de munca. Din primele cercetari efectuate la locul accidentului, rezulta ca soferul TIR-ului a intrat pe contrasens, unde a lovit autoutilitara in care se aflau muncitorii.

Ultima victima a accidentului, un tanar de 19 ani, a fost transportat de urgenta la spital, in coma, dar din cauza traumatismelor craniene si toracice deosebit de grave nu a mai putut fi salvat.

Din primele cercetari rezulta ca B.P., de 26 ani, din localitatea Dudestii Vechi, judetul Timis, a condus autotractorul marca MAN, cu semiremorca, iar intr-o zona cu drumul in rampa, unde viteza de circulatie este limitata la 60 km/h, pe fondul vitezei excesive, nepastrarii distantei in mers si datorita neatentiei la volan, la oprirea coloanei de vehicule care circula in fata sa, a franat violent, a trecut pe contrasens unde a acrosat lateral un microbuz marca VW Transporter, condus regulamentar de catre G.S.F., de 33 ani din Oradea. Dupa acrosarea microbuzului, TIR-ul a intrat in coliziune frontala cu o autoutilitara marca Dacia, condusa regulamentar in spatele microbusului, de catre L.S. de 40 ani din Biled, judetul Timis.

Din cauza accidentului, traficul pe DN 69, intre localitatile Sagu si Vinga a fost blocat aproximativ doua ore.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.