Social 20 August 2008 10:44
Un tanar in varsta de 26 de ani din orasul maramuresean Borsa a fost ranit marti seara dupa ce a fost impuscat in plina strada de Nicoara Mihali, de 21 de ani, unul dintre tinerii care la inceputul lunii august au atacat o patrula de politie, transmite corespondentul NewsIn

Dupa ce l-a impuscat pe tanar, Nicoara Mihali s-a urcat in autoturism si a accidentat grav o tanara de 18 ani. ,,Nicoara M., 21 de ani, a avut o altercatie cu Marian B., 26 ani, in parcarea din centrul orasului Borsa.

Nicoara a utilizat un pistol cu gaze si bile de cauciuc si a tras asupra lui Marian, ranindu-l. Apoi a urcat la volanul unui autoturism, a trecut cu acesta peste bordura parcarii, a acrosat un autoturism Ford, ce era parcat si, in timpul acestor manevre, a lovit-o pe Ioana S. de 18 ani, provocandu-i vatamari corporale grave. Tanara ranita a fost transferata la Spitalul Judetean, unde a ramas internata, iar Marian B. a primit ingrijiri medicale la spitalul din Borsa”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Maramures, Voichita Zehan.

Nicoara Mihali a fost retinut de politisti pentru 24 de ore si va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. Politistii maramureseni au declarat, miercuri, ca tanarul scandalagiu este acelasi care i-a atacat si ranit pe cei sase politisti de la ordine publica la inceputul lunii august.

De asemenea, Nicoara Mihali a distrus sistemele de siguranta (bariera) de la trecerea la nivel cu calea ferata din Craciunesti in data de 11 august. In cele doua dosare borseanul este cercetat in libertate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.