Social 20 August 2008 19:28
Premierul Tariceanu s-a intretinut, marti, timp de cateva minute cu omul de afaceri Dorinel Umbrarescu dupa ce a inspectat santierul autostrazii Bucuresti-Brasov, pe sectorul Moara Vlasiei-Ploiesti de a carei executie se ocupa firma lui Umbrarescu, Spedition UMB SRL.

Dupa ce i-a fost prezentat graficul lucrarilor, premierul l-a vazut printre cei prezenti la eveniment pe Dorinel Umbrarescu, cu care a purtat o discutie de cateva minute, relateaza NewsIn.

"Cand eram la inundatii, la confluenta Trotrus-Siret, apare la un moment dat un nor de praf de pe un drum lateral. Zic... domnule, ce camion apare, cand colo un Porche Cayenne, iar din el descinde..." a spus Tariceanu facand semn spre Umbrarescu, aflat in fata lui.

Omul de afaceri i-a spus lui Tariceanu ca a facut treaba buna acolo si ca a executat repede lucrarile pe care le avea in sarcina. "Ai facut foarte bine acolo", i-a confirmat premierul.

Premierul s-a interesat de portofoliul de lucrari al lui Umbrarescu, iar acesta a spus ca are in prezent trei lucrari de infrastructura rutiera, dar a spus ca nu stie "exact" valoarea contractelor, spre amuzamentul celor prezenti. Una dintre persoanele prezente a apreciat ca Umbrarescu nu vrea sa dezvaluie valoarea contractelor de fata cu presa, insa omul de afaceri a replicat ca ziaristii afla oricum inainte.

Tariceanu a inspectat marti santierele mai multor lucrari de infrastructura rutiera printre care si santierul autostrazii Bucuresti-Brasov pe sectorul Moara Vlasiei-Ploiesti care este executat de asocierea Spedition UMB SRL, PA and Co International SRL, Euroconstruct Trading SRL si COM-AXA SRL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.