Social 20 August 2008 14:02
Jandarmii constanteni au amendat cu 10.000 de lei un sofer care si-a parcat masina pe plaja din Costinesti, in aceeasi zona in care, la sfarsitul saptamanii trecute, un alt tanar a trecut cu rotile autoturismului peste doi turisti intinsi la plaja, transmite corespondentul NewsIn

Lt.col.Sorin Mustatea de la Gruparea de Jandarmi Mobila Tomis Constanta a informat, azi, ca o patrula de jandarmi s-a autosesizat, luni seara, dupa ce au observat un autoturism „Opel Astra” parcat pe plaja din Costinesti. Jandarmii au reusit sa il identifice pe proprietarul masinii, Cristian C. de 20 ani, din Bucuresti.
Ei i-au recomandat sa parcheze autoturismul intr-un loc special amenajat, deoarece este interzisa

parcarea autovehiculelor pe plaja. Lt.col Mustatea precizeaza ca tanarul a avut o atitudine recalcitranta in fata jandarmilor, iar in ajutorul sau, a intervenit si patronul terasei la care lucreaza. Acesta din urma i-ar fi amenintat pe jandarmi, spunand “ca o sa aiba grija de ei, o sa-i „dezbrace”, pentru ca are relatii sus puse”.

Jandarmii au intocmit pe numele soferului un proces verbal de constatare a contraventiei si i-au aplicat o amenda de 10.000 lei, conform OUG 19 / 2006 privind utilizarea plajei Marii Negre si controlul activitatilor desfasurate pe plaja.

In aceeasi zona din Costinesi, doi turisti bucuresteni de 42 si 43 de ani au suferit fracturi costale si de bazin, la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce au fost calcati de o masina, un BMW X5, condusa de un tanar de 21 de ani.

Subinspectorul Radu Croitoru a precizat ca cei doi oameni se aflau intinsi pe plaja, iar masina era parcata pe faleza. In momentul in care soferul a plecat de pe loc, a trecut cu rotile din fata peste cei doi turisti. Acestia au fost transportati, unul la spitalul de ortopedie din Eforie, iar celalalt la Spitalul Judetean de Urgenta, unde au fost diagnosticati cu fracturi costale si de bazin. Soferul este cercetat acum de politisti pentru vatamare corporala din culpa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.