Social 18 August 2008 13:18
Doua bande rivale de romi s-au rafuit in aceasta dimineata cu pistoalele pe strada Gimalau din cartierul bucurestean Colentina. Un alt conflict intre romi a izbucnit aseara si in Mogosoaia. Drumul National 1 A Bucuresti - Targoviste a fost blocat timp de o jumatate de ora, iar oamenii legii au fost atacati de romi. Totul a inceput din cauza unui conflict intre doua familii de romi din localitate.

Una dintre bande s-a napustit asupra celeilalte cu sabii, topoare si pistoale cu gloante de cauciuc. In urma atacului o femeie a fost ranita. Echipaje ale Jandarmeriei au intervenit imediat si au aplanat conflictul. Oamenii legii sustin ca rivalitatea dintre cele doua bande este veche, iar incidentul din aceasta dimineata este o reeditare a unei altercatii petrecute in urma cu o luna. Atunci, o persoana a fost ranita mortal.

"In acest caz, conflictul a fost aplanat, cordonul de jandarmi s-a interpus intre cele doua bande rivale. O persoana de sex feminin a fost ranita, plaga prin injunghiere la nivelul mainii. A fost transportata la spital. Vom ramane la monitorizare pentru evitarea oricarui pericol si pentru ca conflictul sa nu escaladeze", a declarat Marius Militaru, purtator de cuvant Jandarmeia Bucuresti.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.