Social 18 August 2008 12:15
Un muncitor care lucra la Statia de epurare a apei din Cristesti-Mures a murit, in aceasta dimineata, dupa ce a cazut intr-un bazin care are o adancime de peste 4 metri, transmite NewsIn.
Purtatorul de cuvant al Companiei Aquaserv Tg Mures, de care apartine statia, Nicolae Tomuletiu, a declarat ca omul a murit pe loc. „Aquaserv are contract de executie a statiei de epurare cu o firma din Olanda, care a subcontractat lucrarea firmei TMGIP, unde era angajat munitorul. Bazinul era prevazut cu balustrade de protectie, nu se stie exact cum a ajuns sa cada in bazin. Doi martori care erau mai departe l-au vazut cazand. Pana la venirea echipajelor de salvare a murit, dar se presupune ca a murit pe loc din cauza impactului”, a declarat Tomuletiu. Acesta a precizat ca ancheta este in curs de desfasurare.

Bazinul de aerare in care a cazut muncitorul era gol. Potrivit martorilor, acesta s-ar fi aplecat peste balustrada si a cazut, dar inca nu se stie daca omului i s-a facut rau, s-a electrocutat sau s-a dezechilibrat. El era ajutor sef de echipa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.