Social 16 August 2008 12:07
Un craiovean in varsta de 36 de ani este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, dupa ce ieri a fost prins cu zece pistoale si 200 de cartuse, arme ce ar fi fost comandate de gruparile interlope din Craiova, au declarat pentru NewsIn surse judiciare.

Potrivit surselor, se pare ca barbatul a primit armele si cartusele de la un cetatean bulgar, care ar fi trecut Dunarea la bordul unei salupe.

Tranzactia, conform informatiilor, s-ar fi desfasurata in localitatea Dabuleni, din judetul Dolj, iar informatiile detinute de autoritati arata ca arsenalul ar fi fost comandat de una dintre gruparile interlope ce-si disputa suprematia in Craiova.

La prinderea carausului au participat politisti de frontiera, politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judeteana Dolj, iar actiunea a fost coordonata de procurorii DIICOT.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.