Social 15 August 2008 13:47
Astazi incepe Stufstock, festivalul de la Vama Veche, care pledeaza in stil nonconformist pentru protectia mediului.

Maratonul muzical al celei de-a 6-a editii a Stufstock este pus sub semnul luptei impotriva vanatorii din parcurile nationale, iar o petitie poate fi semnata pe site-ul http://www.stufstock.com.

Capetele de afis ale acestei editii Stufstock sunt celebrii metalo-violoncelisti de la Apocalyptica (14 august), DEUS (15 august), cu noul lor album Vantage Point, lansat in Europa in aprile 2008, si violonistul Jean-Luc Ponty (16 august), care vine cu un proiect fusion jazz-rock. Din Romania, vor fi prezenti la Stufstock The Amsterdams, Byron, Harry Tavitian si Cserey Csaba care nu mai au nevoie de nici o prezentare. Surpriza celei de-a sasea editii este trupa Farfarello, infiintata acum 25 de ani de Mani Neumann, unul dintre membrii legendarei Phoenix. Alte noua trupe tinere vor concerta pe scena mica a festivalului.

Anul acesta, echipa Stufstock initiaza si proiectul „Constitutia zonelor protejate". Scopul proiectului este de a crea „Constitutia zonelor protejate", un decalog pentru zonele naturale protejate din Romania si un set de informatii si recomandari pentru un management sanatos al acestor spatii.

Documentul va fi redactat in colaborare cu mai multe organizatii neguvernamentale de mediu care se ocupa de rezervatiile si parcurile naturale din tara noastra si va fi inaintat Ministerului Mediului spre adoptare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.