Oamenii sunt convinsi ca maidanezii au fost otraviti din ordinul edililor locali, care n-au gasit alta solutie sa scape de patrupede. Dincolo de barbaria practicii, punerea de otrava in locuri publice este un pericol si pentru oameni, mai ales pentru copii, anunta ProTv. Mai mult, locuitorii si-au dat seama ca nenorocirea s-a tras de la niste carnati unsi cu furadan, o substanta extrem de toxica, folosita pentru stropirea cartofilor. Vinovatia planeaza si mai mult asupra reprezentantilor primariei care au ales sa trimita la fata locului doar un politist comunitar. In cele din urma au ajuns si criminalistii, iar politia a deschis o ancheta, pentru identificarea celui care a pus otrava, arata Ziua.

Potrivit ProTv, primaria s-a multumit sa trimita la fata locului un politist comunitar. Pana la urma, au venit si criminalistii, iar politia a deschis o ancheta, pentru identificarea celui care a pus otrava. Cadavrele a sase sau sapte animale au fost duse la Directia Sanitara Dambovita, pentru expertizare. Autopsia va fi platita de primarie. Verdictul specialistilor ii va ajuta pe anchetatori sa ajunga la cei care au savarsit oroarea.
Localnicii se tem insa ca nimeni nu va fi pedepsit, iar legea impotriva torturarii animalelor va ramane, in acest caz, o simpla teorie.

Pentru VIDEO , click aici.