Social 14 August 2008 15:32
Cinci tineri au fost prinsi de politisti dupa ce au inselat un adolescent din Bals, judetul Olt, vanzandu-i, contra sumei de 400 de lei, un saculet in care trebuia sa se afle un telefon mobil, insa era doar o bucata de sapun, transmite corespondentul NewsIn.
Un adolescent din Bals a sesizat Politia, marti, prin numarul de urgenta 112, ca a fost inselat de ocupantii unui autoturism marca BMW care se indreapta spre Craiova. Acestia ii vandusera, contra sumei de 400 lei, un saculet in care trebuia sa se afle un telefon mobil, insa in interiorul acestuia baiatul a fost gasita o bucata de sapun.

"Politistii de siguranta publica au depistat in trafic, in zona Plaiul Vulcanesti din Craiova, sase persoane ce corespundeau descrierii adolescentului. In urma cercetarilor efectuate, au fost identificati ocupantii autoturismului. Vasile Dobrin, in varsta de 19 ani, din Bucuresti, Mitica Ciuca, de 21 ani, din Brasov, Bobi Stoica, de 20 ani, din Tecuci, Gheorghe Calin, de 23 ani, din Bucuresti, si Mihai Dumitrache, de 24 ani, din Bucuresti. Cu ocazia controlului efectuat in autoturism au fost gasite 13 telefoane mobile, mai multe huse si saculeti pentru telefoane mobile in interiorul carora au fost gasite bucati de sapun, precum si un radio CD auto“, a declarat purtatoarea de cuvant al IPJ Dolj, subcomisar Florentina Popescu.

Cei cinci suspecti, autoturismul si bunurile gasite au fost predati de catre lucratorii IPJ Dolj Politiei orasului Bals, institutie competenta cu efectuarea cercetarilor. Tinerii sunt cercetati pentru constituire de grup infractional si inselatorie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.