Social 14 August 2008 11:08
Banca Nationala Romana a anuntat ieri ca asteapta un raspuns din partea sindicalistilor BCR la solutiile propuse inca de saptamana trecuta pentru rezolvarea nemultumirilor salariatilor, care au intrat in greva japoneza, transmite NewsIn

"In spiritul abordarii constructive de pana acum, banca a facut Federatiei Sindicatelor Independente (FSI), saptamana trecuta, mai multe propuneri, care vizeaza subiectele principale aduse in discutie de catre FSI, propuneri la care conducerea nu a primit un raspuns punctual oficial pana acum. Conducerea bancii spera ca dialogul va continua si cauta sa rezolve pe aceasta cale orice diferend", se arata in comunicatul transmis de BCR.

Salariatii BCR afiliati la Federatia Sindicatelor Independente din BCR vor protesta la locul de munca, de miercuri pana vineri, din cauza modificarii programului de lucru, a planului de concedieri si a inegalitatilor salariale, potrivit protestului salariatilor BCR. Actiunea consta in purtarea unei banderole albe de catre membrii de sindicat participanti.

Conducerea bancii considera ca motivele pe care se sprijina decizia sindicatului nu justifica in mod real o astfel de actiune, mai ales in conditiile in care managementul BCR este in continuare deschis dialogului.
"Credem cu convingere, asa cum am precizat mereu pana acum, ca dialogul deschis cu reprezentantii sindicatului este cea mai buna cale de a rezolva orice problema. Nu credem ca acest proces al dialogului ar fi inchis in vreun fel", a precizat conducerea BCR.

Presedintele FSI BCR, Ciprian Ionescu, a declarat marti ca dialogul cu reprezentantii BCR este, in continuare, deschis, in masura in care se finalizeaza cu solutii la solicitarile si nemultumirile salariatilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.