Este cel de-al cincilea copil nascut de femeie, din 2000 incoace. Primii doi, sustine Daniela, ar fi fost facuti cu un baiat din satul Bogdanesti, in timp ce urmatorii au rezultat in urma relatiilor sexuale la care a fost supusa de tatal sau, Petrica Topala.

Nasterea a decurs in conditii normale. Inainte de nastere, femeia a fost chestionata de catre politisti de la IJP Vaslui cu privire la anii de violente si umilinte la care a fost supusa de catre tatal sau. Se pare ca politistii vor sa afle toate detaliile experientelor traite de Daniela pentru a redeschide cazul acestui "Fritzl al Romaniei".

In privinta bebelusului, autoritatile vor face analiza ADN pentru a stabili daca si acest copil este rezultat din relatia incestuoasa cu tatal sau. Ani de zile Daniela Topala a fost terorizata de tatal sau, pe care judecatorii din Vaslui l-au lasat in libertate conditionata. Amintim ca Judecatoria Barlad l-a condamnat pe Petrica Topala la trei ani si sase luni de inchisoare, el fiind si recidivist. Daniela Topala a primit si ea un an de inchisoare cu suspendare. La inceputul anului, Petrica Topala a atacat cu recurs sentinta de la Barlad.