Social 12 August 2008 02:43
Copiii nasc copii. In Romania, in fiecare an, sute de minore devin mame, arata statisticile. Cel mai recent caz de acest gen s-a intamplat in Prahova, unde o fetita de 13 ani si iubitul ei de 16 ani au devenit parinti. Cei doi isi vor creste impreuna baietelul.

Mamica de 13 ani din Magureni e crescuta de bunici. Pe iubitul ei l-a cunoscut anul trecut, la discoteca. S-au mutat impreuna, cu acordul rudelor fetei. Apoi a venit pe lume copilul, la care fata nu a vrut cu niciun chip sa renunte.

"S-a prezentat gravida in luna a noua, a nascut un baietel de 2,150kg foarte bine, a fost o nastere normala", a declarat dr. Emilia Rotaru, purtator de cuvant Spitalul Municipal Campina.

Fata a abandonat scoala cand l-a cunoscut pe iubitul ei. Ea are patru clase si spune ca isi va intretine copilul din muncile campului. O va ajuta si iubitul, care lucreaza pe unde apuca, pentru cate 40 de lei pe zi. Asistentii sociali sunt de acord ca bebelusul sa ramana in familie.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.