Social 12 August 2008 14:15
O cisterna incarcata cu material combustibil a ars in apropierea Rafinariei Petrobrazi, in incinta unei societati care se ocupa cu transportul produselor petroliere, in urma incidentului nefiind inregistrate victime, transmite corespondentul NewsIn.

Autocisterna a luat foc, din motive deocamdata necunoscute, in timp ce fusese introdusa in spalatoria societatii. Pompierii au reusit in scurt timp sa localizeze incendiul.

Directorul Serviciului de Ambulanta Prahova, Daniel Nicoale, a declarat ca la fata locului s-au deplasat doua ambulante, insa nu a fost nevoie de interventia echipelor de specialitate. "Incendiul fusese localizat si stins de pompieri in momentul in care am ajuns noi", a precizat Nicolae.

Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, col. Marian Burloi, a declarat pentru NewsIn ca incendiul s-a produs in incinta unei societati comerciale care se ocupa cu transportul produselor petroliere dar care detine, in aceeasi curte, si o spalatorie auto.

"Autocisterna fusese introdusa pentru spalare, insa - nu se stie inca in cel fel - aceasta a fost incendiata in timpul procesului de spalare. Autocisterna era plina cu material combustibil, acesta arzand in intregime si, de asemenea, au ars si 50 mp din acoperisul spalatoriei. Incendiul insa a fost localizat si stins, acum pompierii actionand pentru racirea zonei afectate", a spus Burloi.

Incendiul de astazi are loc la doar o saptamana dupa ce, tot in preajma rafinariei de langa Ploiesti, la societatea Niomax, au ars reziduuri petroliere pe o suprafata de aproximativ 800 mp. Atunci patru persoane au suferit arsuri de gradele I, II si III.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.