Politistii au descoperit intr-un apartament ultracentral dintr-un cartier select al municipiului Iasi o tanara care se zbatea intre viata si moarte, dupa ce fusese injunghiata. Cercetarile anchetatorilor au aratat ca frumoasa Elena Bratu (23 de ani) a fost masacrata de un client, asa cum au spus toti vecinii. Originara din Onesti, Ionela zacea intr-o balta de sange si parea moarta pe pardoseala luxosului apartament. Medicii au s-o resusciteze, dupa mai bine de doua ore de eforturi sustinute.

Vecinii sustin ca tanara era prostituata de lux, barbatii succedandu-se seara de seara pe la usa ei.
"Ei, lasa ca stia sa profite de tineretea ei! Nu aducea ea in fiecare seara barbati in casa? Da, stiu ca acum un an a mai venit la ea acasa Politia. Cine stie, poate au vrut sa o amendeze pentru ca practica prostitutia. Toti vecinii cunosc aceasta indeletnicire a fetei.

Stim ca are 23 de ani, este din Onesti si locuieste aici de vreo doi ani, ca si chirias. O vedeam insotita adesea de un barbat ce se numea "Marian". Parea a fi tigan, cred ca era pestele ei", a povestit Aurica Burlacu, presedintele asociatiei de proprietari, politistilor. Ionela Bratu a fost injunghiata in spate, pumnalul spargandu-i diafragma, ajungand pana in zona abdominala. Ea este internata in stare critica la Sectia ATI de la Spitalul de Urgente Iasi, medicii fiind rezervati in privinta prognosticului de viata.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.