Social 11 August 2008 04:19
Registrul fiscal va fi prezentat maine de Ministerul Finantelor, moment din care institutiile statului nu vor mai putea opera majorari sau introduceri de taxe peste noapte.

Ministerul Finantelor va lansa maine Registrul tuturor taxelor, impozitelor si tarifelor aplicate de autoritati in Romania, a declarat ministrul Finantelor, Varujan Vosganian, pentru Cotidianul.

„Registrul fiscal e gata. In 12 august (maine - n.r.) il prezentam. Am avut nevoie de o perioada de timp sa-i facem prezentarea. Am urmarit sa aiba o forma cat mai accesibila, sa poata fi utilizat usor de catre contribuabili. Astfel, taxele vor putea fi cautate in registru inclusiv prin cuvinte-cheie“, a spus ministrul. Registrul trebuia sa fie gata pe 20 mai, insa o mare parte dintre institutiile statului au reactionat cu intarziere. Ministrul Finantelor nu a dorit sa le nominalizeze.

„Au existat institutii care au intarziat sa ne trimita lista cu taxele si cu tarifele pe care le practica. Nu vreau sa le nominalizez. Nu-mi place sa arat cu degetul spre colegii mei din Guvern. I-am mustrat eu suficient“, a declarat Vosganian.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.