Unul dintre demisionarii din PD-L este fostul viceprimar al municipiului Buzau, Constantin Ionescu, fost candidat la primaria orasului. “Am renuntat la functia de consilier local asa cum era normal si am hotarat sa ma retrag din PD–L, pentru ca acolo nu-mi mai gaseam locul”, a spus Constantin Ionescu.

Ceilalti doi colegi de partid care au schimbat carnetul de membru PD-L Buzau cu cel liberal sunt Ionel Pororo și Geta Burducea. “Nu am avut niciun conflict cu Cezar Preda. Am plecat pentru ca am considerat ca PD-L este un partid surogat, nefiind nici democrat, nici liberal, care nu a reusit sa-si pastreze coloana vertebrala. In schimb, la PNL gasim o echipa cu care am colaborat foarte bine si un presedinte care stie sa-si tina organizatia in frau”, a afirmat Geta Burducea.

Sosirea in partid a celor trei a coincis cu ziua de nastere a presedintelui PNL Buzau, Cristi Bagiu, care s-a aratat incantat de cele trei “cadouri”. “Suntem bucurosi ca au venit alaturi de noi deoarece sunt niste oameni valorosi, deosebiti, au foarte multa experienta si cu sigurata vom face impreuna o echipa buna. Acum sunt doar simpli membri dar sunt convins ca merita mai mult. Situatia se va schimba, mai ales ca acum ne aflam in faza de reorganizare”, a precizat liderul penelistilor buzoieni.

La polul opus, presedintele PD–L Buzau regreta plecarea lor, insa este de parere ca organizatia pe care o conduce nu va avea de suferit, intrucat exista numeroase proiecte care le va aduce succesul.