"Nu am avut si nu am, nici des, nici rar, niciun fel de discutii cu domnul Mazare, cu care m-am intalnit o singura data, la aniversarea unui amic comun, in urma cu mai bine de un an", precizeaza secretarul executiv al democrat-liberalilor, Elena Udrea, intr-o postare afisata pe blogul personal.

Elena Udrea afirma ca respecta votul pe care constantenii l-au acordat primarului Radu Mazare si spune ca singurul lucru pe care si-l doreste la Constanta este "ca toti oamenii din PD-L sa puna partidul mai presus de interesele PSD".

Primarul Constantei Radu Mazare a declarat, in urma cu o zi, ca Elena Udrea este un politician bataios din noua generatie si ca apreciaza ceea ce face aceasta la Constanta. El a adaugat ca o cunoaste foarte bine si ca discuta des cu reprezentanta democrat-liberalilor, cat si ca o apreciaza pentru tot ce face pentru filiala PD-L din Constanta.

Elena Udrea este, alaturi de Valeriu Stoica, unul dintre coordonatorii filialei constantene a PD-L. Recent, secretarul executiv Elena Udrea a fost acuzata de deputatul democrat-liberal Stelian Dutu ca se afla in permanent dialog cu primarul pesedist Radu Mazare. Declaratia lui Dutu ar putea fi sanctionata cu excluderea din partid, in cadrul Consiliului National de Coordonare.